Skip to main content

Villa Vinostra

Dokkum

In het monumentale pand “ het Kollummer veerhuis” uit de 17 de eeuw bevindt zich aan de voorzijde een gelagkamer, deze is sinds 2023 publiekelijk als huiskamerrestaurant, genaamd Villa Vinostra.

Het is de ideale plek voor besloten groepen die hier op intieme wijze kunnen samenzijn. Er wordt exclusiviteit en maatwerk geboden op het gebied van gastvrijheid en culinaire invulling. De kookstijl is Italiaans geïnspireerd, er wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van rustieke en authentieke kooktechnieken en producten uit de streek, alles is handgemaakt.

-

Het bruisende centrum van Dokkum wordt graag bezocht door toeristen, de oude en authentieke elementen van de straten en haar gebouwen zijn absoluut uniek.

De verbinding met de natuur en de zee zijn door het nabij gelegen waddengebied (UNESCO) sterk aanwezig. Er heerst een bedrijvig ondernemersklimaat waardoor er veel ruimte is voor samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Er is een gevarieerd aanbod logies, horeca en winkels. Er wordt exclusiviteit en maatwerk geboden op het gebied van gastvrijheid en culinaire invulling. De kookstijl is Italiaans geïnspireerd, er wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van rustieke en authentieke kooktechnieken en producten uit de streek, alles is handgemaakt.

Sustainable entrepreneur

At Villa Vinostra, sustainability is of great importance!

  • Biodiversiteit versterken

    Het gebruik van regionale producten en zero waste door maatwerk

  • Duurzame energiebronnen

    Circulaire afvalstromen

  • Gebruik van materialen

    Binnenstadstuin met eigen fruit, groente & kippen

  • Versterken gezondheid en welzijn

    Maatschappelijk ondernemerschap

  • Versterken van maatschappij en cultuur

    Samenwerking met onderwijs en sociaal ontwikkelbedrijf

Gelegenheid:
Diner
Groepsgrootte event:
max. 16 personen
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Villa Vinostra

Keppelstraat 40,
9101 MV Dokkum
Plan your route

from your location

Show results