Skip to main content

Fotoshoot rond de bolwerken van Dokkum

Foto Groeneveld, Dokkum

Een leuk uitje met een blijvende herinnering aan uw bezoek aan Dokkum. We wandelen langs de bolwerken en door het centrum van dit mooie stadje. Onderweg maak ik foto's van jullie. Een waardevol aandenken aan uw verblijf en uw dierbaren.

Unieke herinnering
Geniet u met uw partner, gezin, familie of collega's  van een verblijf in Dokkum? Laat de herinnering niet verloren gaan. 
Tijdens een wandeling op en binnen de bolwerken van Dokkum leid ik u langs diverse fotogenieke plekjes. Onderweg neem ik foto's van jullie, waardoor een unieke herinnering ontstaat van uw bezoek aan Dokkum en het samenzijn met uw dierbaren. Als trouwfotograaf ben ik gewend aan het begeleiden van stellen en groepen.

Online album
Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de gemaakte foto's. Ik selecteer zorgvuldig op de door mij gewenste kwaliteit en bewerk deze selectie zorgvuldig na. Ik maak een online album voor u waar ik voorbeeldweergaven van de foto's in zet. U kunt rekenen op minimaal tachtig stuks waar u uit kunt kiezen voor afdrukken, wandversieringen en downloads. De eerste vijf afdrukken van 10x18 cm zijn bij de prijs inbegrepen. 

Beschikbaar in overleg op vrijdag, zaterdag en zondag, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Ook erg leuk om kado te geven.

Wanneer:
t/m 27 december 2025
Prijsinformatie:
Vanaf € 135,- (voor groepen)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Fotoshoot rond de bolwerken van Dokkum
Foto Groeneveld

Foto Groeneveld
Elzenlaan 57
9103RD Dokkum
Plan your route

from your location

Show results