Skip to main content

Fête de la Nature

This event has already taken place

Informatiepunt de Alde Feanen, Earnewâld

Kom jij in het weekend van 6, 7 en 8 september Fête de la Nature met ons vieren? In en rondom het Nationaal Park De Alde Feanen kun je volop genieten van bijzondere natuurexcursies.

De natuur inspireert, verwondert, maakt je blij. In het weekend van 6, 7 & 8  september 2024 vieren we de natuur tijdens Fête de la Nature. In het Nationaal Park De Alde Feanen vind je dit weekend volop natuur activiteiten (gratis of tegen een gereduceerde prijs) die jong en oud een onvergetelijk weekend zullen bezorgen. 

Op vrijdag kun je het weekend rustig beginnen met een stilte wandeling of een fotografie wandeling door het park. Ook heeft It Fryske Gea een vaarexcursie gepland tijdens dit bijzondere Fête de la Nature. Op zaterdagochtend kun je ontspannen met een yogales midden in de natuur van Nationaal Park De Alde Feanen. Reserveer ook alvast een plekje voor zaterdagavond: bij De Alde Feanen Verhuur kun je 's avonds aan boord stappen voor eennachtvaart. Onder de sterrenhemel geniet je in stilte van een unieke vaart met lokale (spook)verhalen en andere wetenswaardigheden over de nacht. Daarnaast kun je het hele weekend genieten van de prachtigste plekjes van De Alde Feanen per kano.

Wanneer:
t/m 8 september
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Fête de la Nature
Informatiepunt de Alde Feanen

Wiidswei 32
9264 TM Earnewâld
Plan your route

from your location

Show results